Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyun2021 Yılında Çıkacak Oyunlar

    2021 Yılında Çıkacak Oyunlar

    2021 yılı Covid-19’un da etkisiyle biraz sakin bir başlangıç yaptı. Piyasaya çıkış yapacak oyunların bir kısmı ileri tarihlere ertelenirken bazıları da henüz çıkış tarihini açıklamadı. Gelin hep birlikte bu yıl çıkmasını beklediğimiz oyunlara şöyle bir bakalım.

    Yılın hemen başlarında Control Ultimate Edition çıkışını yapacak. Control’ün başarılı çizgisi yeni nesil konsollar ile buluşacak.

    Bir diğer beklenen yapım Werewolf: The Apocalypse – Earthblood  4 Şubat’ta PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. World of Darkness tutkunlarının merakla beklediği yapım için biz de heyecanlıyız.

    Yakuza serisinin meraklıları PlayStation 5 platformunda Yakuza: Like a Dragon ile 2 Mart’ta buluşacak.

    Oyun dünyasının en ünlü isimlerinden biri olarak Prince of Persia serisinin üyesi The Sands of Time, Remake hali ile 18 Mart tarihinde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC için oyuncularla buluşacak. Günümüz oyuncularının çok sevdiği birçok oyuna ilham kaynağı olan serinin Remake hali listemizin üst kısmında heyecanmetremizi yükseltiyor.

    2021 ünlü serilerin dönüş yılı gibi diyebiliriz. Resident Evil Village, 7 Mayıs tarihinde serinin meraklıları için PS5, Xbox Series X/S, PC platformlarında çıkış yapacak. Geçtiğimiz günlerde yeni gelen bilgilerle birlikte oyuncuların tekrar heyecanlandığını ve merakla beklediğini söyleyebiliriz.

    Tycoon serilerinin müdavimi olarak listemde bir Tycoon olması beni mutlu ediyor. Cartel Tycoon ilginç teması ile bizi illegal dünyanın içine çekiyor. Demosuna ulaşıp nasıl olduğuna bakabileceğiniz yapım 2021 yılı içinde bizlerle buluşacak.

    Destiny hayranlarının ilgiyle beklediği Destiny 2: The Witch Queen, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC için 2021’in içinde şimdilik belirsiz bir zamanda çıkışını gerçekleştirecek.

    Ubisoft’un popüler serisinin son üyesi Far Cry 6, erteleme sonrası 2021 içinde belirsiz bir tarihte PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC, Mac için çıkışını gerçekleştirecek.

    PlayStation 5 ile birlikte oyun gündemimize giren God of War’ın yeni oyunu da 2021’in sonlarında bir aksilik ya da erteleme olmazsa çıkışını gerçekleştirecek. Aynı şekilde Gran Turismo 7 de 2021’de PS5 için çıkışını yapacak.

    Aksiyon ve gizlilik üzerine oyunların harmanlanması sonucu ortaya çıkan Sniper Ghost Warrior Contracts 2, PlayStation 4, Xbox One, PC için 2021 içinde çok uzak olmayan bir gelecekte çıkacağı söyleniyor.

    Ve 2021’in her anlamda en çok merak edilen, beklenen, nasıl çıkacağı ve ne olacağı konusunda birçok söylenti dönen yapımı Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC oyuncuları için piyasaya çıkacak.

    Şimdilik bu listede yer almayan ve sürpriz olarak çıkış yapabilecek oyunları da düşündüğümüzde, 2021 hiç beklenmeyen durumlarla bizi karşılayabilir.

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN