Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşmaya ne dersiniz?

    2020 yılının gelmesine sayılı günler kala, 2019 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

    2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katıyor.

    İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2019 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

    Nintendo Switch Konsol ile Eğlencenizi Yanınızda Taşıyın

    Ev konsolu olmasının yanında taşınabilir özelliği ile gönlümde farklı yeri olan Nintendo switch konsol, 2019 yılında ilk aldığım ürünlerden biriydi.

    Takıp çıkarılabilen ve Joy-Con olarak adı verilen iki kola sahip olan Nintendo Switch, özel tasarımı sebebiyle avuç içlerine rahatlıkla oturuyor. El yapısı daha iri olanlara, cihazla birlikte gelen silikon kılıfları kullanmalarını önermiştim.

    JAYBIRD Run XT Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklığı

    Çoğu insan için hiçbir spor salonu hazırlığını veya tempolu koşusunu mükemmel bir çalma listesi olmadan tamamlamaz. Bu alanda yapılan tüm araştırmalar müzikle birlikte yapılan egzersizlerin performansınızı artırdığını, daha iyi reaksiyon süreleri aldığınızı ve daha yüksek motivasyon seviyelerine ulaştığınızı ortaya koyar nitelikte. Bu alamda tam randımanlı spor için tercih ettiğim ürün JAYBIRD Run kulak için spor kulaklığı oldu.

    MicroSd Kart

    Veri depolama ihtiyacımız her geçen gün artıyor, özellikle telefon ve tabletlerimizde bulunan mevcut alanlar yeterli gelmiyor. Veri depolamaya bir çözüm olarak Google Drive, Dropbox veya Depo gibi diğer bulut depolama seçenekleri de var. Ancak cihazınızdaki dosyaları bu alanlarda saklayabilmek için güçlü bir internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor. (link) Bu sebeple microSD & SD Kartlar pratik bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Ben bu yıl hafıza kartlarımı Lexar markasından seçtim.

    İnternet bağlantımızı en üst düzeye çıkarmak için üçüncü taraf ekipman veya aksesuarlar mecburi olarak yöneliyoruz.

    Wi-Fi Genişletici

    İnternet bağlı cihazlarımızın sayısı arttıkça daha fazla hız ve daha kapsayıcı bir menzil ihtiyacı hissediyoruz. Bu ihtiyaçları karşılamak ve İnternet bağlantımızı en üst düzeye çıkarmak için üçüncü taraf ekipman veya aksesuarlar mecburi olarak yöneliyoruz. Günümüzde bu alanda üretilen teknolojiler esnek ve bunlar birbirleriyle kolayca değiştirilebilir durumda. Burada önemli olan, ihtiyaç tespitinizi doğru yapmakla ilgili. İnternet bağlantımı en üst düzeye çıkarmak için tercih ettiğim cihaz TP-LINK RE650 oldu. Dört sabit harici anten sayesinde, kablosuz kapsama alanını 1300 m2’ye kadar genişletebilen cihaz, 2.4 GHz bantta 800 Mbps, 5 GHz bantta da 1733 Mbps veri aktarım desteği sağlıyor.

    RE650’nin Gigabit Ethernet bağlantı noktası, hızlı ve güvenilir bir kablolu bağlantı kurmak için oyun konsolu veya akıllı televizyon gibi kablolu cihazları da bağlamanıza imkan sunuyor.

    Sabit bir tutuş için kilitlenebilir ve esnek bacak destekleri çok kullanışlı.

    Telefon için Tripod

    Bu tripod çantanıza atıp, varlığını unutacağınız kadar hafif ve son dönemde benim gözdelerimden. Uzak plan çekim yapmayacaksanız hayat kurtarıyor.

    Düz olmayan yüzeylerde sağlam ve sabit bir tutuş için kilitlenebilir bacak destekleri ve esnek lastik ayakları sayesinde pratik bir çözüm sunan HAMA’nın taşıması kolay HM.4605 Flex Pro ürünü benim elimden düşmeyen yardımcı bir araç oldu.

    Gardrop Tipi Buzdolabı

    Gardrop Tipi Buzdolapları, kalabalık ailelerin ve mutfağı büyük olanların gözdesi olmaya aday. İçerisine konan gıdaların bozulmasını ve bayatlamasını geciktiren bu teknoloji harikaları soğutucu ve dondurucu bölmeler için ayrı ayrı soğutma sistemi bulunduruyor. Tasarımlarında farklı teknolojilerin kullanıldığı bu buzdolapları; geniş iç hacimleri, ayrıştırılmış ısı kontrolleri, esnek depolama modülleri, entegre buz, su pınarı gibi pek çok yenilikçi özellikleri ile öne çıkıyor.

    Ben bu yıl SIEMENS KA90GAI20N A+ Enerji Sınıfı Gardrop tipi buzdolabına geçiş yaptım. Şimdiye dek performansından da çok memnun kaldım. Sebzeleri ve meyveleri hep ilk günkü gibi taze ve çok canlı saklıyor.

    2020 yılında da değiştirmek istediğim teknolojik ürünler var.

    2020 yılında değiştirmek istediğim teknolojik ürünlerin arasında bulaşık ve çamaşır makinem yer alıyor. Uzatılmış garanti süreleri önümüzdeki yıl dolacağı için şimdiden marka ve modelleri yakın takibe başladım.

    Yazımın başında doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar demiştim. Teknoloji dostunuz MediaTrend’de, deneyimlediğim ve günlük hayatımda fark yaratan cihazlara dair izlenimlerimi sizlerle paylaşarak katkı sağlamaya çalışıyorum.

     

    Geçtiğimiz yıl 2018 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derlemiştim.

     

    2018 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

     

     

    Fayda görmeniz dileğiye.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN