Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiSeyahatlerinizde Yanınızda Bulunması Gereken Ürünler

    Seyahatlerinizde Yanınızda Bulunması Gereken Ürünler

    Yaz ayları seyahat bakımından bol geçen dönemlerdir. Siz de gezerken yanınızda teknolojinin nimetlerinden yararlanmak istiyorsanız listemize bir göz atmadan geçmeyin.


    GoPro Hero Session
    İster adrenalin tutkunu olun isterseniz gezip gördüğünüz yerleri belgelemek isteyen sıradan bir kullanıcı olun fark etmez, aksiyon kamera her yerde imdadınıza koşacaktır. Telefonlar elbette birçok işi halledip video çekmenizi sağlıyor ancak GoPro’nun yeri her zaman ayrı. 10 metre suya, toza ve darbeye dayanıklı bu alet 60 FPS 1080p çekim yapabiliyor. GoPro ailesinin en uygun fiyatlı olmasıa rağmen performanstan ödün vermeyen Session modelini bu adresten inceleyebilirsiniz.

    SONY NWWS413L.CEW 4 GB
    Sony’nin vazgeçemediği modellerden biri 80’lerde dünyada devrim yaratmış Walkman. Tabii günümüzde kaset yerine MP3, AAC, Doğrusal PCM, ve WMA formatlarını destekliyor. Dahili olarak 4GB hafızaya sahip ürün su altında kullanılabiliyor. Kulaklık tasarımının da buna uygun geliştirildiği modelin ses kalitesi beklentinin üzerine çıkıyor. Toza karşı da korumalı olarak üretilen bu Walkman, -5 ile 45 derece sıcaklıkta ortalama 10-12 saat çalışabiliyor. Dolayısıyla seyahatiniz dünyanın hangi noktasındaysa yanınızda rahatlıkla bu ürünü bulundurabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve satın almak için bu adresi ziyaret etmeyi unutmayın.


    MAXI COSI Maxi-Orginal Çanta
    Şimdi de bebekli aileler için bir ürün önerisinde bulunalım. Maxi Cosi Original çocuk bezi başta olmak üzere birçok malzemeyi rahatça taşımanıza yarar. Ürünün kaliteli kumaşı uzun ömürlü olmasını sağlarken yüksek sayılabilecek fiyatını da doğruluyor. Ürün üzerinde bulunan emniyet kemeri ile sandalyeye sabitlenebilen yükseltici koltuk olarak kullanılabilir. Alt değiştirme minderi ile gelen ürün bebek arabaları ile de uyumlu tasarıma sahip. İki rengi bulunan Maxi Cosi çantalarına bu adresten bakabilirsiniz.


    LG PF1000UT Projektör
    LED projektörler birkaç sene önce hızlı bir çıkış yakaladı ancak ürünlerin devamı gelmedi. Yine de LG firması Full HD özelliğindeki bu küçük projektörle rakipsiz denilebilecek konuma geldi. Sadece 38 santim mesafeden 100 inç görüntü yansıtması yapabiliyor. 30,000 saat pil ömrü ve 1000 lümen parlaklık değeriyle göz dolduruyor. Kablosuz olarak bilgisayar, tablet ve telefona bağlanabilen ürün bluetooth ses çıkışıyla harici ses sistemlerine bağlanabiliyor. Kendi üzerinde Netflix ve Youtube gibi uygulamalar bulunan ürün özellikle yazlığa gidenler için ideal. Bu kadar özellik, haliyle ürünün fiyatını da 3699 lira gibi yüksek rakama çıkarıyor. Daha fazla bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
    JBL E25BT Mikrofonlu Kulaklık
    Ünlü ses markası Harman Kardon’un alt markası olarak müzikseverlerin beğenisini kazanan JBL, bluetooth özellikli stereo kulaklıklarıyla şık ve sportif kullanım alanı sağlıyor. Mikrofon ile gelen ürünle telefon aramalarını yapmak da mümkün. Sadece 16 gram ağırlığında olan ürünün 8 saate varan kullanım ömrü oldukça iyi. Farklı renk seçenekleri bulunan ürünü bu adresten inceleyebilirsiniz.


    VIVANCO 32374
    Otomobil sahiplerinin adeta sihirli soketi çakmak girişine takılan bu ürün size normal fişleri kullanma olanağı sağlıyor. Özellikle uzun yolculuklarda dizüstü bilgisayarı gibi elektronik cihazlarınızın şarjı için kullanılabilen ürün ayrıca 5V’luk USB çıkışına da sahip. 229 liraya satılan ürünü buradan inceleyebilirsiniz.


    SWISS Travel Seyahat Adaptörü
    Farklı ülkelerin prizleri başınıza iş açabilir. Yabancı bir ülkede sorun yaşamamak için tedbirli olup adaptör almanızda yarar var. Bu konuda da daha ucuz ve isimsiz ürünler özellikle temas gibi konularda sorun çıkaracaktır. Swiss’in geliştirdiği bu ürün 150’den fazla ülkede kullanılabilen güvenli bir seçenek. Adaptörün üzerinde ayrıca iPhone, iPod, cep telefonları ve benzeri ürünler için USB şarj aparatı da mevcut. 31,99 liraya satılan ürünü buradan temin edebilirsiniz.


    Polarize Filtre
    DSLR ve aynasız fotoğraf makinesi kullanan fotoğrafseverler için bir aksesuar önerisi ile yazımızı noktalayalım. Yazın güneşin çok keskin olduğu durumlarda fotoğraflarınıza doğal kontrast havası katmak için polarize filtre kullanabilirsiniz. Polarize filtreler üretildiği cam kalitesine göre yansımaların da önüne geçtiği için cam ve su gibi yansıyan zeminleri daha başarılı çekebilirsiniz. Buradaki bağlantı ile Camlink’in hem koruyucu hem de polarize filtreden oluşan kitine sahip olabilirsiniz. Son olarak, filtrelerinizi lensinizin çapına göre seçmeyi unutmayın.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN