Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım8000 mAh pile sahip akıllı telefon ile tanışın

    8000 mAh pile sahip akıllı telefon ile tanışın

    Akıllı telefon endüstrisinde rekabet adeta uçlarda yaşanıyor. Bu alanda sayısız markanın boy gösterdiği Android pazarında öne çıkmak hiç de kolay değil. Ancak bazı üreticiler, gerçekleştirdikleri inanması güç atılımlarla iddialarını sergilemeyi biliyorlar. İşte buna dair örneklerden biri de OUKITEL adlı pek de duyulmamış bir teknoloji şirketinin 8000 mAh pile sahip akıllı telefonu…

    OUKITEL K8000 model ismiyle gelen akıllı telefon, şirketin K serisinde sıklıkla karşılaşılan büyük pil kapasitelerinin zirve noktasını temsil ediyor. 8000 mAh’lik pil kapasitesi, günümüz üst segment akıllı telefonlarındakinin iki katından fazla. 9V / 2A hızlı şarj destekli, çıkarılamayan pili ile K8000, 5 güne kadar şarj dayanıklılığı vaat ediyor.

    Diğer yandan cihazın teknik özellikleri orta segmente hitap ediyor. 1280 x 720 piksellik çözünürlüğe sahip 5.5 inç AMOLED ekran, alüminyum gövde, MediaTek MT6750T çip seti, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, geniş açı özellikli 16/2 MP çift arka kamera ile 13 MP ön kamera öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Modelin ekranının altında bir de parmak izi okuyucusu mevcut. Ayrıca siyah, mavi ve altın olmak üzere üç renk seçeneği ile geleceği bildiriliyor. Yazılım tarafında Android 7.0 Nougat önyüklü.

    Bu iddialı akıllı telefona dair açıklanan teknik bilgilerin dışında satış tarihi ve fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil. Muhtemelen kısa süre içerisinde belli ülkelerde satışa sunulması bekleniyor.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN