Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım5000 mAh pile sahip Panasonic P55 Max tanıtıldı

    5000 mAh pile sahip Panasonic P55 Max tanıtıldı

    Her ne kadar akıllı telefonlarıyla tanınmasa da bu alanda çeşitli zamanlarda ürün tanıtımı yapan markalardan biri de Panasonic. Japonya merkezli tüketici elektroniği şirketi, Android işletim sistemli akıllı telefon yelpazesine yeni bir model daha ekledi.

    Panasonic P55 Max adıyla gelen cihaz, son dönemde sıklıkla kullanılan bir imge olarak ‘maksimum’ kelimesinin kısaltmasını model isminde barındırıyor. Bunun nedeni ise uzun pil ömrüne vurgu yapılmak istenmesi. Maksimum seviyelerdeki pil dayanıklılığı, Panasonic P55 Max’in öne çıkan özelliği…

    5000 mAh gibi son dönem akıllı telefonlarda görülen pil kapasitesinin neredeyse yüzde 30-40 daha fazlası bir kapasite ile gelen model, bu sayede uzun bir şarj dayanıklılığı vaat ediyor. Diğer özellikleriyle de fiyat/performans anlamında dikkat çekici bir alternatif olmayı hedeflediği görülüyor…

    Panasonic P55 Max, 5.5 inçlik 710p IPS ekrana sahip. 2.5D formundaki ekranı, son dönem iPhone serisindeki modelleri anımsatıyor. MediaTek MT6737 işlemciyle gelen akıllı telefonda 3 GB RAM, 16 GB dahili depolama kapasitesi ve microSD desteği diğer teknik detaylar arasında bulunuyor. Yazılım tarafında Android 7.0 Nougat önyüklü halde sunulacağı kaydedilen modelin kamera özellikler de teoride tatmin edici niteliklerde; 5 MP ön/13 MP arka kamerası bulunuyor.

    Siyah ve altın olmak üzere iki renk seçeneği ile satışa sunulan cihaz, şimdilik bazı Asya ülkelerinde edinilebiliyor. Ülkemizde satışa sunulup sunulmama konusu ise belirsiz durumda.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN