Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet4000 TL'ye kadar akıllı telefon önerileri - Şubat 2022

    4000 TL’ye kadar akıllı telefon önerileri – Şubat 2022

    Bütçe dostu giriş ve orta seviye telefon önerileri ile karşınızdayız. Bu listemizde farklı beklenti ve ihtiyaçlara yönelik 6 farklı cep telefonu önerimizi sunuyoruz.

    Günlük hayatın adeta bir parçası haline gelen cep telefonları birçok işimizi gördüğümüz olmazsa olmaz cihazlar haline geldi.

    4000 TL’ye kadar akıllı telefon önerileri – Şubat 2022

    Bugünlerde farklı bütçe ve beklentilere hitap eden yüzlerce farklı cep telefonu bulunuyor. Bu cep telefonları içinde sizlere özel bir liste oluşturduk. Bu listeyi oluştururken dikkat ettiğimiz konuların başında belli bir işlemci gücü, belli bir depolama kapasitesi ve günlük ihtiyaçları görecek bir donanım seviyesi geldi.

    Depolama kapasitesi olarak minimum 64 GB’ı seçtik. zira işletim sistemi ve uygulamaları yüklediğimizi varsaydığımızda 32 GB’ın yeterli olmayacağını düşünüyoruz. Elbette telefonu sadece sesli görüşme ve SMS için kullananlar açısından 32 GB da yeterli olsa da yoğun kullanım için bu depolama kapasitesi yetersiz kalabilir.

    Seçtiğimiz tüm modelleri MediaMarkt internet sitesi ya da mağazalarından satın alabilirsiniz. İşte Şubat 2022 ayı için 4000 TL altı telefon önerilerimiz:

    telefon önerileri

    TCL 20 SE 64 GB

    İlk modelimiz TCL 20 SE. 64 GB depolama alanı sunan bu telefon günlük kullanım için dengeli bir deneyim sunan bir cep telefonu modeli. Telefonun diğer özelliklerini bu linkten görüp satın alabilirsiniz.

    SAMSUNG Galaxy A22 128 GB

    İkinci modelimiz ise Samsung’tan geliyor. Markanın A22 modeli fiyat ve performans olarak listenin en güçlü modellerinden birisi. 128 GB depolama alanı sunan telefonu buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

    telefon önerileri

    OPPO A16 64 GB
    Listeminizin bir diğer modeli ise Oppo A16. Giriş seviyesi olarak tanımlayabileceğimiz model de 64 GB depolama alanı sunuyor. Satın alma linki ise burada.

    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_oppo-a16-64-gb-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-kristal-siyah%C4%B1-1217728.html

    REALME C21 64 GB
    Realme cephesinden önerimiz ise C21 modeli oluyor. Bu modelin depolama kapasitesi ise 64 GB. Onu da yine buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

    VIVO Y20 64 GB
    Bir diğer telefon önerimiz Vivo markasından. Markanın Y20 modeli de 64 GB depolama alanı sunuyor. Bu cep telefonunu buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.


    XIAOMI Redmi 9T 128 GB

    Listemizin son önerisi ise XIAOMI Redmi 9T 128 GB. Bu model de isminden anaşıldığı üzere 128 GB depolama kapasitesi sunuyor. Telefonu buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN