Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiApple 2020 yılında yeni trende dahil olabilir!

    Apple 2020 yılında yeni trende dahil olabilir!

    Sundukları farklı tasarımları ile dikkatleri çeken katlanabilir telefonların, gelecekte oldukça yoğun bir şekilde kullanılması bekleniyor. Son iddialara göre Apple, 2020 iPhone modellerinde bu trende dahil olabilir.

    Apple, 2020 iPhone modellerinde katlanabilir telefon ile gelebilir!

    Özellikle Samsung ve Huawei’nin büyük ses getirdiği katlanabilir telefonlar, çok yakında hayatımızda önemli bir rol oynayabilir. Ortaya çıkan son sızıntılar, Apple’ın da bu konuda rakiplerinin gerisinde kalmayacağını işaret ediyor. Söz konusu iddialara göre şirket, 2020 yılında katlanabilir telefon modeli ile karşımıza çıkabilir.

    OLED panel üretimine başlayan LG, aradan geçen sürede yeni söylentilere de dahil oldu. İddialara göre Apple ile iş birliği konusunda görüşmeler sürdüren şirket, Apple’a 2020 senesinde tanıtılacak modeller için esnek ekran üretimi gerçekleştirebilir.

    Şu an için bu iki şirketten konuyla ilgili bir açıklama gelmemesine karşın, sızıntıların oldukça önemli bir ses getirdiğini söyleyebiliriz. Ancak bu iddiaların gerçeğe dönüşmesi için LG’nin üçüncü çeyrekte üretime başlaması gerekiyor. Zaman ilerledikçe yeni detayların ortaya çıkacağını ve iddiaların doğru olup olmadığını öğrenebileceğimizi söyleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN