Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji10900 mAh pil kapasiteli akıllı telefon duyuruldu

    10900 mAh pil kapasiteli akıllı telefon duyuruldu

    yaoo-6000

    Akıllı telefonlarda pil kapasitesi rekabeti henüz ‘çok uçlarda’ değil, 2000 mAh civarındaki piller, yavaş yavaş 3000, 4000 mAh seviyesinde geliyor. Ancak bu konuyu çok daha ileriye taşıyan markalar da yok değil. İşte bunlardan belki de en çarpıcı olanı kısa süre önce duyuruldu.

    YAAO 6000 adını alan akıllı telefonda bulunan pilin kapasitesinin 10600 mAh olduğu belirtildi. Yalnızca Çin pazarında yer alacağı kaydedilen Android işletim sistemine sahip akıllı telefon, günlerce dayanacak bir şarj süresi vaat ediyor. Cihaz, uzun süre mobil kalmayı garantilerken mütevazı özellikleri beraberinde sunmayı ihmal etmiyor.

    5.5 inç ekran sahip bir phablet (büyük ekranlı akıllı telefon) olan YAAO 6000’de TFT ekranın çözünürlüğü 720 x 1280 piksel seviyesinde. Dört MediaTek MT6735 işlemcisi bulunan modelde 1 GB RAM, 16 GB dahili depolama kapasitesi var. Ayrıca microSD portu sayesinde hafızası genişletilebilen modelde 13 MP arka kamera ile 5 MP selfie kamerası bulunuyor.

    Pili ile birlikte kendi segmentindeki en ‘kalın’ akıllı telefonlardan biri; yaklaşık 2 cm kalınlığa sahip. Ayrıca ağırlığı da yarım kilo civarında. Özetle son derece ‘dev’ bir tasarımla geliyor YAAO 6000.

    YAAO 6000 modelinin belirlenen Çin fiyatı 220 dolara denk geliyor. Giriş seviyesi modelde, tasarımı arka planda bırakmak şart. Bunun haricinde daha çok iş ya da seyahat ağırlıklı kullanım senaryolarına uygun bir model olabileceği ifade ediliyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN